HUMÁNERŐFORRÁS-MENEDZSMENT (HR)

Küldetésünk, hogy összekössük a munkaadókat azokkal, akik Csallóközben keresnek állást. Segítünk olyan munkaerőpiacot teremteni, melynek alappilléreit a professzionalizmus, a szakmai növekedés és a tisztességes állásajánlatok jelentik. Elsősorban azoknak a cégeknek és munkavállalóknak kínáljuk szolgáltatásainkat, akik a régiónkban tevékenykednek s helyben képzelik el a jövőt. 

BÉRSZÁMFEJTÉS ÉS SZEMÉLYZETI ÜGYEK

Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk személyzeti ügyekben. A bérszámfejtésen és a munkavállalók éves adóelszámolásán kívül munkaügyi dokumentumok teljes körű feldolgozásával, valamint társadalombiztosítói- és egészségpénztári kapcsolattartással is foglalkozunk. Személyzeti tanácsadást és a munkatörvényben meghatározott kötelességekre vonatkozó támogatást is kínálunk partnereinknek.

KÖNYVELÉS

Egyszeres és kettős könyvelést biztosítunk egyéni vállalkozóknak, kis-, közép- és nagyvállalatoknak.  

Szolgáltatásaink: 

  • teljes körű könyvvezetés
  • fizikai és jogi személyek adóbevallása, áfabevallások, gépjárműre és ingatlanra vonatkozó adóbevallások készítése
  • könyvviteli zárlatok és a kapcsolódó feladatok ellátása 
  • kimutatások és azok benyújtása a statisztikai hivatalnak
  • szaktanácsadás üzleti, cégszervezési és gazdasági területeken

ADÓTANÁCSADÁS ÉS TRANSZFERÁRAZÁS

Professzionális adótanácsadást biztosítunk ügyfeleinknek: segítünk az adókötelezettségek terén és az adókockázatok csökkentésében, de számíthatnak ránk a lehető legnagyobb mértékű megtakarítások elérésében is. 

Tapasztalt kollégákból álló részlegünk foglalkozik a transzferárazással és a dokumentáció kezelésével – magas szintű, adófókuszú szakmai támogatást nyújtunk az egymástól nem független felek közötti tranzakciós árak meghatározásában úgy, hogy az megfeleljen a független kapcsolatok feltételeinek. 

KONTROLLING ÉS RIPORTING

Biztosítjuk a gyártás és a szolgáltatás gazdasági folyamatainak költségelemzését és a jövedelmezőségi mutatók kiértékelését. Ügyfeleink számíthatnak ránk a rövid és hosszú távú pénzügyi- és üzleti tervek, valamint a részletes költségvetési számítások ellenőrzésében. Kiértékeljük a meghatározott célokat és megkeressük a tervtől való eltérések lehetséges okait.